için kaldı

Aslan'a kötü haber: Transferden vazgeçtiler

Younes Belhanda ile yollarını ayıran Galatasaray, yeni sezon için çalışmalarını hızlandırdı. 10 numara arayışında olan Galatasaray yıldız oyuncuya talip olmuştu.

GASTE24 GASTE24
Aslan'a kötü haber: Transferden vazgeçtiler

Sezona 23. şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray, birçok isimle anlaşarak kadrosunu güçlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'de iyi bir çıkış yakalayan sarı-kırmızılı takım, son olarak deplasmanda Kayserispor'u 3-0 mağlup etti.

Süper Lig'de şampiyonluğu göğüslemek isteyen Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor...

Ara transfer döneminde kadrosunu Onyekuru, Gedson, Halil, Yedlin ve Mostafa ile güçlendiren sarı kırmızılılar sezon sonu transfer çalışmalarına da şimdiden başladı.

Belhanda'nın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Galatasaray, yaz transfer döneminde bu mevkide transfer yapmak için harekete geçti.

Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve A Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan, Galatasaray'ın transfer gündemine dair flaş açıklamalarda bulundu.

Uzundurukan, daha önce Galatasaray'ın gündemine gelen yıldız orta saha oyuncusu Otavio ile ilgili gerçeği açıkladı.

İşte Uzundurukan'ın açıklamaları:

"Porto, Fatih Terim'in 10 numara adaylarından biri olan Otavio'yu 'biz sözleşme yenileyeceğiz' diyerek tutma kararı aldıklarını açıkladı."

"Otavio, aslında az para alıyordu ve Galatasaray aldığı yıllık ücretin iki katını teklif etmişti. Ama Porto başkanı, Otavio ile devam etme kararı aldıklarını söyledi."

Kaynak: A Spor

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER