Cezaevinden firar etti, oğlunu öldürdü

Ankara'da cezaevinden firar eden şahıs Gaziantep'te üvey oğlunu sokak öldürdü.

F5HABER F5HABER
Cezaevinden firar etti, oğlunu öldürdü

Ankara'da cezaevinden firar eden şahıs Gaziantep'te üvey oğlunu sokak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma gibi 4 farklı suçtan tutuklanan ve tutuklu bulunduğu Ankara Cezaevinden daha önceden firar eden Ali E. (45), akşam saatlerinde Vatan Mahallesi 87 sokaktaki ablasının evine giden üvey oğlu Hakan Dizlek'i (36) göğsünden vurarak ağır bir şekilde yaraladı. Olay yerinden otomobille kaçan Ali E.'nin Muhammed adlı Suriye uyruklu bir şahsa ait pasaportla gezdiği ve cinayeti işledikten sonra otomobile binerek Kilis'e gittiği iddia edildi. Göğsünden vurulan ve ağır bir şekilde yaralanan Hakan Dizlek ise özel bir araçla hastaneye kaldırıldı. Şahıs, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken firar eden üvey babanın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı. Cenaze otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Morguna kaldırılırken polis, olay yerinde incelemede bulundu.

Cinayetin alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilirken Ali E.'nin Hakan Dizlek'in annesiyle, Hakan Dizlek'in ise Ali E.'nin kız kardeşiyle evli olduğu öğrenildi.

Ayrıca cezaevinden firar eden Ali E.nin 2007 yılında polislere yakalanmak üzereyken kaçtığı ve kendisini yakalamaya çalışan polislere ateş açtığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

(İHA)

SONRAKİ HABER