için kaldı

'AK Parti ve MHP tarihi bir dönemin kapısını açtı'

Adalet Bakanı Bozdağ, AK Parti ve MHP'nin uzlaşarak, Türkiye için yeni, tarihi bir dönemin kapısını açtığını söyledi.

F5HABER F5HABER
'AK Parti ve MHP tarihi bir dönemin kapısını açtı'

ANKARA (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti ve MHP'nin uzlaşarak, Türkiye için yeni, tarihi bir dönemin kapısını açtığını söyledi.

Adalet Bakanlığı Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın, Anayasa değişikliği teklifinin Meclise sunulmasının ardından, Twitter üzerinden açıklamalarda bulunduğu belirtildi.

AK Parti ve MHP'nin uzlaşarak tarihi bir dönemin kapısını araladığını vurgulayan Bozdağ, "Siyasi istikrar, güçlü iktidar, güçlü yasama ve yasama denetimi ve daha güçlü Türkiye inşa edecek Anayasa değişikliği teklifi,TBMM'ye sunuldu." ifadesini kullandı.

Bakan Bozdağ, şunları kaydetti:

"Bu,Türkiye için tarihi bir reformun ilk adımıdır. AK Parti ve MHP uzlaşarak,Türkiye,Türk halkı için yeni, tarihi bir dönemin kapısını açtı. Türkiye'ye özgü başkanlık sistemi olan Cumhurbaşkanlığı sistemiyle Türkiye ve Türk halkı, her alanda ve her anlamda daha güçlü olacaktır. Siyasi istikrar, güçlü iktidar, güçlü yasama, etkin yasama denetimi ve nihayetinde güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanlığı sistemine 'evet' diyorum. Cumhurbaşkanlığı sistemi, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Artık, bu büyük ve tarihi değişim için çalışma vaktidir."

SONRAKİ HABER