Nişantaşı Üniversitesi ile Öztiryakiler'den iş birliği protokolü

NİŞANTAŞI Üniversitesi ile Öztiryakiler kurumsal iş birliği protokolü imzaladı. Sektör tecrübesi ile mezun olan öğrencilerin işe yerleşme olanaklarının çok daha fazla olduğu gerçeğinden hareketle, kurumsal iş birliği protokollerine özen gösterdiklerini söyleyen Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Hatipoğlu, aşçılık, gastronomi, mühendislik gibi bölüm ve programlarında öğrenim gören...

F5HABER F5HABER
Nişantaşı Üniversitesi ile Öztiryakiler'den iş birliği protokolü

NİŞANTAŞI Üniversitesi ile Öztiryakiler kurumsal iş birliği protokolü imzaladı. Sektör tecrübesi ile mezun olan öğrencilerin işe yerleşme olanaklarının çok daha fazla olduğu gerçeğinden hareketle, kurumsal iş birliği protokollerine özen gösterdiklerini söyleyen Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Hatipoğlu, aşçılık, gastronomi, mühendislik gibi bölüm ve programlarında öğrenim gören öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak mutfak ekipmanları sektöründe Türkiye'nin ilk imalatçı firmalarından biri olan Öztiryakiler ile marka birliğinin kendilerine güç kattığını söyledi.

Protokolü Nişantaşı Üniversitesi adına imzalayan Rektör Prof. Dr. Esra Hatipoğlu, öğrenim görürken çalışma hayatıyla iç içe, mezun olduğunda ise aranan birer personel olan, diploması ile barışık mezunlar vermeyi hedeflediklerini, Öztiryakiler gibi sektöründe lider bir firma ile yaptıkları protokol ile sağlanan kurumsal iş birliğinin hedefleri için güzel ve büyük bir adım olduğunu söyledi. 3. Nesil, Fayda Merkezi bir üniversite olmanın gereklerini her yönüyle yerine getirmenin sorumluluğuyla hareket ettiklerini sözlerine ekleyen Rektör Prof. Dr. Esra Hatipoğlu, Öztiryakiler için üniversitenin akademik kadrosundan eğitim desteği, çalışanlarına yüksek lisans imkânı, uygulamalar için yerleşkelerinde mekân kullanımı gibi her türlü olanaklarının kullanımına hazır olduklarını belirtti.

(DHA - DHA)
SONRAKİ HABER