Şırnak'ta PKK'ya ait 25 adet kaleşnikof tüfek ele geçirildi

ŞIRNAK'ta dün ve bugün bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonlarda, 25 adet kaleşnikof silah, bu silahlarla ait mermiler ve mühimmat ele geçirildi.Şırnak'ta dün 1 PKK'lının etkisiz hale getirildiği çatışmanın ardından kaçan teröristin yakalanması amacıyla başlatılan operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında örgüte ait 25 adet kaleşnikof marka tüfek, bu silahlara ait mermi ve...

F5HABER F5HABER
Şırnak'ta PKK'ya ait 25 adet kaleşnikof tüfek ele geçirildi

ŞIRNAK'ta dün ve bugün bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürülen operasyonlarda, 25 adet kaleşnikof silah, bu silahlarla ait mermiler ve mühimmat ele geçirildi.

Şırnak'ta dün 1 PKK'lının etkisiz hale getirildiği çatışmanın ardından kaçan teröristin yakalanması amacıyla başlatılan operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında örgüte ait 25 adet kaleşnikof marka tüfek, bu silahlara ait mermi ve mühimat ele geçirilidi. Şırnak Valiliği'ince yapılan yazıla açıklamada, "İlimiz genelinde 17-18 Aralık 2016 tarihlerinde Bölücü Terör Örgütüne yönelik yapılan arama tarama faaliyetleri sonucunda yirmi beş (25) adet Ak-47 kaleşnikof silah, bin yedi yüz kırk (1740) adet Ak-47 kaleşnikof fişeği, bir (1) adet pompalı tüfek ele geçirilmiştir. Ayrıca yapılan operasyonlar neticesinde yirmi beş (25) Bölücü Terör Örgütü mensubu gözaltına alınmıştır. Operasyonlar kararlılıkla sürdürülmektedir" denildi.

FOTOĞRAFLI

(DHA - ŞIRNAK, (DHA)-)
SONRAKİ HABER