Dövizini bozdurana tek taş gümüş yüzük

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine Avcılar'da Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve AK Parti yöneticileri tarafından 'Dövizini bozdur' kampanyası başlatıldı. Kampanyaya destek veren bir kuyumcu da 500 dolarını bozdurana tek taş gümüş yüzük hediye edeceğini söyledi.

F5HABER F5HABER
Dövizini bozdurana tek taş gümüş yüzük

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine Avcılar'da Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve AK Parti yöneticileri tarafından 'Dövizini bozdur' kampanyası başlatıldı.

Kampanyaya destek veren bir kuyumcu da 500 dolarını bozdurana tek taş gümüş yüzük hediye edeceğini söyledi.

Avcılar'daki Merkez Camii önünde cuma namazı bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Ali Burak Tepe ve Avcılar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Kapusuz öncülüğündeki grup, 15 Temmuz'da amacına ulaşamayanlara bir darbe daha vurulmasını istedi. 'Avcılar dolarını boz, vatanına sahip çık' diye slogan atılırken, bu içerikte dövizler de taşıyan gruptaki bir kuyumcu enaz 500 dolarını bozdurup makbuzunu getiren herkese Hızırbey Çarşısı'ndaki işyerinde tek taş gümüş yüzük hediye edeceğini söyledi. Daha sonra bir döviz bürosuna slogan atarak yürüyen grupta bulunan İlçe Başkanı Tepe, 5 bin dolarını bozdurdu.

(DHA - İhsan DÖRTKARDEŞ)
SONRAKİ HABER