için kaldı

Yolcu sayısı en fazla artan havalimanı Antalya

Avrupa havalimanları kategorisinde yüzde 21.1 artışla yolcu sayısını en fazla artıran havalimanı Antalya Havalimanı oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yolcu sayısı en fazla artan havalimanı Antalya

Yıllık 25 milyonun üzerinde yolcuya hizmet veren Avrupa havalimanları kategorisinde yüzde 21.1 artışla yolcu sayısını en fazla artıran havalimanı Antalya oldu. Listede yer alan Avrupa havalimanlarının tamamı 12 ay boyunca yolcu trafiği yaşayan havalimanı olurken, Antalya 31.7 milyon rakamı ile 14. sırada yer aldı. 

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı başkanlığında gerçekleştirilen ANSİAD 4. Toplantısı’na Fraport TAV Antalya Airport Genel Müdürü Deniz Varol, Fraport TAV Antalya Airport Genel Müdürü Bilgihan Yılmaz ve Fraport TAV Antalya Airport Operasyon ve Güvenlik Direktörü Ilgaz Arnaz konuk oldu. Antalya Havalimanı’nın konuşulduğu toplantıya ANSİAD üyesi iş adamları da katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan ANSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Akın Akıncı, “Havalimanları şehrin önemli lokasyonlarından biri, biz servis edilen hizmetlerle değerlendiriyoruz bu merkezleri fakat arkada çok büyük bir operasyon var. Yatırımlar, kapasiteler, dinamikler gibi birçok konu söz konusu. Bu anlamda bilgilenmek istedik, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 

Yolcu sayısında yüzde 21.1 artış

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER