Giresunspor 2 Maçta 6 Puan Hedefliyor

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor'un teknik direktörü Ergün Penbe, ilk yarıda kalan 2 maçlarını kazanarak devreyi 20 puanla kapatmak istediklerini söyledi.

F5HABER F5HABER
Giresunspor 2 Maçta 6 Puan Hedefliyor

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup takımlarından Giresunspor'un teknik direktörü Ergün Penbe, ilk yarıda kalan 2 maçlarını kazanarak devreyi 20 puanla kapatmak istediklerini söyledi.

Ergün Penbe, Kahramanmaraşspor maçında futbolcularının olayı daha çok sahiplendiğini ve yenilgiyi kabullenme zihniyetinden uzak bir takım gözlemlediğini dile getirerek, "İnşallah bu Sakaryaspor maçına yansır. Eğer bu havadan uzaklaşırsak Sakaryaspor maçını kazanmamız da zor olur. O nedenle aynı şartlar ve kazanma arzusu içinde Sakaryaspor karşısına çıkacağız" dedi.

"20 PUANA ÇIKACAĞIZ"

İlk yarıyı 20 puanla kapatmak zorunda olduklarını da ifade eden Ergün Penbe, daha sonra şunları söyledi:

"İç sahada Sakaryaspor ve bir haftalık aranın ardından da deplasmanda Sarıyer maçlarını kazanmak için oynayacağız. Bu maçlarda 6 puan hedefimiz var. Devreyi 20 puanda kapatmak bizim için çok daha önemli olacak. Ligdeki konumumuzu çok farklı bir yere getirmek istiyorsak kalan iki maçımızı kazanmalıyız. Bu maçları kazandığımız takdirde devre arasında da yapacağımız takviyelerle çok farklı bir Giresunspor sahada olacak."

Devreyi 20 puanla kapatmalarının transferi kolaylaştıracağını da vurgulayan Ergün Penbe, şöyle devam etti:

"Eğer devreyi 20 puanla kapatabilirsek, alınacak oyuncunun bir şevki olur. Ancak iki maçta istediğimiz sonuçları alamazsak almayı düşündüğümüz oyuncuları getirmekte sıkıntı yaşayabiliriz. Bu nedenle kalan 2 haftada başarılı olmak zorundayız. Giresunspor'a katkı sağlayabilecek oyuncuları kadromuza dahil etmek istiyoruz. Kafamda belirlediğim bazı isimler var ancak önce ilk devrede kalan iki maçımızı kazanalım ve yukarıyla fark fazla açılmadan devreyi kapatalım."

KAPTAN RAMAZAN: "ZOR GÜNLERDE DESTEK BEKLİYORUZ"

Giresunspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Ramazan Durdu ise Sakaryaspor ve Sarıyer maçları için camiadan destek istedi. Zor günlerin üstesinden ancak kenetlenerek gelebileceklerini belirten Ramazan, şöyle dedi:

"Giresunspor olarak sorumluluklarımızın bilinci içerisinde hareket ediyoruz. Hem camiamızdan hem de taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Bu zor günlerin üstesinden ancak kenetlenerek gelebiliriz. Ben ve arkadaşlarımız Sakaryaspor maçında tribünleri dolu görmek istiyoruz. Desteğinizi bizden esirgemeyin."

HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF

(DHA - Hakan KABAHASANOĞLU)
SONRAKİ HABER