için kaldı

Samsun'da evin çatısını gören şoke oluyor

Samsun Kavak ilçesinde mermer işletmecisi 38 yaşındaki Hamit Yerişkin, yolun arka tarafında kalan ve Samsun-Ankara karayolundan gelip geçen otomobil sürücülerinin göremediği iş yerindeki mermer mezarları ilginç bir yöntemle teşhir etmeye başladı.

GASTE24 GASTE24
Samsun'da evin çatısını gören şoke oluyor

Samsun'da yaşayan Hamit Yerişkin, yaptığı örnek bir mezarı, 2 katlı evinin çatısına monte etti. Samsun-Ankara karayolundan gelip geçen sürücüler çatıda gördükleri mezar karşısında şaşkınlık yaşıyor. Sıra dışı mezarı görenler, "Burada türbe mi var' diye sormaya başladı.

DHA'nın haberine göre, Samsun'un Kavak ilçesi Bahçelievler Mahallesinde mermer işletmecisi Hamit Yerişkin, yolun arka tarafında kalan ve Samsun-Ankara karayolundan gelip geçen otomobil sürücülerinin göremediği işyerindeki mermer mezarları ilginç bir yöntemle teşhir etmeye başladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER