Muhalafette Ankara bilmecesi! Telefonla arayıp randevu istedi

CNN TÜRK'te yayınlanan 'Gece Görüşü' programında Hande Fırat, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener görüşeceğini duyurdu. Fırat, Mansur Yavaş'ın da Kılıçdaroğlu'ndan randevu talep ettiğini aktardı.

GASTE24 GASTE24
Muhalafette Ankara bilmecesi! Telefonla arayıp randevu istedi

Hande Fırat şu bilgileri paylaştı:

Elimdeki son dakika bilgilerini söyleyeyim. Hem İYİ Parti hem de CHP bu işbirliğinin bu hafta başına kadar netleşeceğini ifade ediyor. Cumartesi günü Akşener ile Kılıçdaroğlu'nun biraraya gelmesi bekleniyor. Özellikle CHP'li üst düzey isimlerden aldığımız bilgileye göre bu görüşme cumartesi günü yapılacak. Meral Akşener CHP Genel Merkezi'ne gideceği yönünde bir bilgi var.

Diğer taraftan sadece Akşener değil, en merak edilen isimlerden birisi Mansur Yavaş da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan randevu talep etti. O görüşme de Meral Akşener görüşmesinden önce yapılacak gibi görünüyor. Bu durumda, hali hazırda Kılıçdaroğlu'nun kafasında ve önündeki isim Mansur Yavaş. Birtakım çalışmalar, anketler de yapılmış durumda. Mansur Yavaş olmazsa, başka isimler o zaman gündeme gelecek.

İKİ PARTİNİN MANSUR YAVAŞ İSMİNDEN UZAKLAŞTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Bugün kulislerde CHP'de Ankara adaylığı Cengiz Topel Yıldırım isminin ön plana çıktığı konuşuluyordu.

MANSUR YAVAŞ KONUŞTU

Habertürk TV'ye konuşan Mansur Yavaş, yerel seçimlerle ilgili olarak aday olup olmayacağı tartışmalarına ilişkin CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu arayarak randevu talep ettiğini ve yanıt beklediğini söyledi

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER