CHP'li Tanju Özcan ve HDP'li Sırrı Sakık birbirine düştü!

31 Mart'taki yerel seçimler öncesi Bolu'da ırkçı vaatlerde bulunan ve başkan seçildikten sonra belediyenin Suriyelilere yönelik yardımını kesen CHP'li Tanju Özcan'la, HDP'li Sırrı Sakık Twitter'da kapıştı.

GASTE24 GASTE24
CHP'li Tanju Özcan ve HDP'li Sırrı Sakık birbirine düştü!

31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimler öncesinde ittifak yapan ve birbirini görmezden gelen iki partinin başkan adayı, seçim sonrasında birbirine girdi.

31 Mart seçimlerinde Bolu Belediye Başkanlığı'na seçilip mazbatasını alan CHP Tanju Özcan'ın ilk talimatı, Suriyelilere yapılan yardımların kesilmesi yönünde oldu.

Terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'nin Muş adayı olan ve seçilemeyen Sırrı Sakık, Twitter hesabı üzerinden Tanju Özcan'a, "Meclis'te iki dönem birlikte bulunduk. Meclis'te de ırkçılığın temsilcisiydi. Bolu'da ona oy veren her demokrat bu suça ses çıkarmalıdır. Irkçılık suçtur!" dedi.

CHP'li Tanju Özcan ve HDP'li Sırrı Sakık birbirine düştü! - Resim : 1

Sakık'ın hakkındaki iddialarına yine Twitter hesabı üzerinden cevap veren Tanju Özcan, "Haklısın... İki dönem birlikte Milletvekilliği yaptık... Ben her zaman Mustafa Kemal Atatürk'ün askeriydim. Sen de kandilin kadrolu yalakası. Kaybetmen beni üzmedi." ifadelerini kullandı.

CHP'li Tanju Özcan ve HDP'li Sırrı Sakık birbirine düştü! - Resim : 2

Yerel seçimler sonrası kirli ittifak arasında çatlak büyürken, Sırrı Sakık yaşadığı hezimet sonrasında soluğu Amerika'nın Sesi haber sitesinde alarak, kendi partisi için şikayette bulunmuştu Sakık verdiği röportajda, "HDP, beni yalnız bıraktı." demişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER