için kaldı

Tacı kaybeden Miss Nijerya’nın mutluluk dansı

Miss World 2019’un kazananı Jamaika güzeli olurken, yarışmayı kaybeden Nijerya güzelinin tepkisi sosyal medyada büyük ilgi topladı.

F5HABER F5HABER
Tacı kaybeden Miss Nijerya’nın mutluluk dansı

Dünyanın en güzel kadını olmak için yarışan üç finalist, Nijeryalı Nyekachi Douglas, Jamaikalı Toni-Ann Singh ve Brezilyalı Elis Coelho sonucun açıklanmasını bekliyordu. Sonuç açıklandığındaysa beklenmedik bir şey yaşandı.

Sahnede Toni-Ann Singh’ın ismi okunsa da Nijerya güzeli Douglas büyük bir neşeyle zıplayarak dans etti. Sevinç çığlıkları atan Douglas, Jamaikalı arkadaşına sarıldı.

Kameraya yansıyan o anlar için sosyal medyada çeşitli yorumlar yapıldı.

Twitter kullanıcılarından biri, “Yarışmayı kaç yıldır izlerim, başkasının zaferine bu denli sevinen kimseyi görmedim” dedi.

Bir başka kullanıcı da, “Arkadaşın 2020’de podcast’e, terapiye ya da hayat kalitesini yükseltecek başka bir aktiviteye mi başlıyor? Onun Miss Nijeryası ol” diye yazdı.

Toni-Ann Singh ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Jamaika ve dünyanın dört bir yanındaki kızlar, lütfen kendinize inanın. Lütfen hayallerinizi gerçekleştirecek kadar değerli ve haklı olduğunuzu bilin. Bu taç benim değil, sizin" dedi.

 

SONRAKİ HABER