için kaldı

Avrupa Süper Ligi 2 günde dağılıyor! Chelsea, Manchester City, Barcelona ve Atletico Madrid organizasyondan ayrılıyor

Dünya futbolunun gündemini tamamen değiştiren Avrupa Süper Ligi organizasyonu, henüz ikinci gününde büyük kriz yaşıyor. Organizasyonu kuran 12 kulüpten 4'ü, alınan büyük tepkiler sonrası geri adım attı ve Avrupa Süper Ligi'nden ayrılma kararı aldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Avrupa Süper Ligi 2 günde dağılıyor! Chelsea, Manchester City, Barcelona ve Atletico Madrid organizasyondan ayrılıyor

Spor Arena Dış Haber - Avrupa'nın önde gelen 12 büyük kulübü tarafından kurulan ve dünya futbolundaki dengeleri alt üst eden Avrupa Süper Ligi'nde çok büyük bir kriz yaşanıyor.

Kurulalı henüz 2 gün olmasına karşın dünya futbolunun birçok kesimin tepkisini çeken organizasyonun 12 kurucusundan 4'ünün çekilme kararı aldığı iddia edildi.

İngiliz basınında yer alan habere göre; organizasyonun kurucularından olan Chelsea'nin organizasyondan çekilme kararı aldığı ve evraklarını hazırlayarak ayrılığı resmileştireceği öne sürüldü. Chelsea'yle beraber bir başka İngiliz ekibi Manchester City ile İspanyol devleri Barcelona Atletico Madrid'in de organizasyondan ayrılacağı ifade edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER