Ahlâksızlara ters kelepçe! Kadınlara uyuşturucu kullandırıp fuhşa zorlamışlar

Ankara'da kadınlara zorla uyuşturucu kullandırarak fuhşa sürükleyen çeteye yapılan operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ahlâksızlara ters kelepçe! Kadınlara uyuşturucu kullandırıp fuhşa zorlamışlar

Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Osman Avcı Polis Merkezi Amirliği ekipleri, özellikle Eryaman bölgesinde bulunan günübirlik evlerde, kadınların uyuşturucu madde kullanmaya teşvik edildiği, zorla fuhşa yönlendirildiği ve elde edilen gelirle tekrar uyuşturucu temin edilerek sokak satıcılarına dağıtıldığı yönünde bilgiler üzerine çalışma başlattı.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaklaşık 4 ay süren projeli çalışmalar sonucunda, Etimesgut, Sincan, Yenimahalle ve Keçiören ilçelerinde 14 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Ahlâksızlara ters kelepçe! Kadınlara uyuşturucu kullandırıp fuhşa zorlamışlar - Resim : 1

Operasyonda, 5 şüpheliye uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan, söz konusu şüphelilerden uyuşturucu temin eden 35 kişiye ise uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yapıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER