Pantolon Giydirme Estetiği Nedir?

Diyet, egzersiz, ya da cerrahi yöntemlerle ideal kilosuna ulaşmış hastalarımızın bedenlerinde; genetik özellikler, yaş, beden yapısı ve yapılan sportif aktivitelere bağlı olmakla birlikte, genellikle belli bölgelerdeki deride sarkma, gevşeme gibi problemler görülür. Konuyla ilgili merak edilenleri Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Op. Dr. Yağmur Reyyan Erol sizler için anlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Pantolon Giydirme Estetiği Nedir?

Özellikle yüz ve boyun bölgesinde gevşeme, memede sarkma ve içinin boşalması, sırtta, karında, uyluk ve kol iç yüzlerinde gevşeme ve sarkma, basen bölgesinin geniş kalması, bel yanlarındaki yağlanmanın giderilememesi, popoda hacim kaybı, sarkma, genital bölgede sarkma en sık karşılaşılan problemlerdir. Uzun ve yıpratıcı süreçlerden geçerek ideal kiloya ulaşan hastalarımız bu problemler nedeniyle, sosyal hayattan uzak durmaya devam etmekte, öz güven eksikliği ve cinsel yaşamlarında sıkıntılar yaşamaktadırlar.

PANTOLON GİYDİRME ESTETİĞİ NEDİR?

(BELT LİPECTOMY-LOWER BODY LİFT)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER