için kaldı

Kristina’nın sır ölümü

Ukraynalı Kristina Noystka, yalnız yaşadığı Bodrum’daki evinde elleri kelepçeli başına naylon geçirilmiş halde ölü bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kristina’nın sır ölümü

Muğla’nın Bodrum ilçesinin Eskiçeşme Mahallesi’ndeki ünlü bir sitede yalnız yaşayan Ukrayna uyruklu 21 yaşındaki Kristina Noystka’ya dün annesi ulaşamayınca komşularını aradı. Komşular da ulaşamadı. Güvenlik güçleri, içeriden kilitli olan kapıyı çilingir yardımıyla açtı. İçeri girenler salonda bir sandalyenin üzerinde Kristina’nın cesediyle karşılaştı.

KAPI İÇERİDEN KİLİTLİ, PENCERE KAPALI

Genç kızın elleri arkadan kelepçelenmiş, başına da mavi bir çöp poşeti geçirilmişti. Ev dağınık değildi ama Kristina’nın çevresinde ipler, atkı ve mangal kömürü vardı. Kapının arkadan kilitli, pencerelerin de kapalı olmasından ‘şüpheli ölüm’ ihtimali değerlendirildi. Olayın cinayet mi intihar mı olduğu Adli Tıp’taki otopsi sonucunda ortaya çıkacak. İki kişinin ifadesinin alındığı soruşturma sürüyor. Komşuları ise Kristina’nın 2 ay önce de ortadan kaybolduğunu, annesinin günlerce ulaşmaya çalıştığını anlattı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER