İlklerin fuarı ziyaretçilerini bekliyor

İzmir Enternasyonal Fuarı, 3 Eylül’de 90’ıncı kez kapılarını açmaya hazırlanırken; ‘90 Yıldır Birlikte Kutluyoruz’ ve ‘Geleceği İzmir’de Birlikte Kuruyoruz’ temalarıyla konuklarını ağırlayacak. 12 Eylül Pazar gününe kadar sürecek fuarla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Uluslararası ticaretin en önemli buluşmalarının adresi olan fuar şimdiye kadar çok sayıda ilke imza attı” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İlklerin fuarı ziyaretçilerini bekliyor

Türkiye Cumhuriyeti'nin ekonomik ve kültürel alandaki kalkınma hamlesinin öncü adımlarından İzmir Enternasyonal Fuarı, bir kez daha dünyayla buluşmaya hazırlanıyor. Fuar bu yıl 90'ncı kez İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenecek. 3- 12 Eylül arasında açık kalacak fuarında temalar '90 Yıldır Birlikte Kutluyoruz' ve 'Geleceği İzmir'de Birlikte Kuruyoruz' olarak belirlendi.

Uluslararası ticaretin en önemli buluşmalarından İzmir İş Günleri de bu yıl 7'nci kez iş dünyasını online olarak buluşturacak. Fuarla önemli bir buluşma da İzmir'de yapılacak. Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG) Kültür Zirvesi'nin dördüncüsü, fuar ile eş zamanlı olarak İzmir'de düzenlenecek. Dünyanın dört bir yanından kültür temsilcileri, zirve kapsamında 9- 11 Eylül'de İzmir'de buluşarak kültür politikalarına ilişkin deneyimlerini paylaşacak.

İLKLERİN FUARI OLDU

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER