için kaldı

Bir kaya parçası görseli ne kadar olabilir? Fiyatıyla rekor kırdı

Eşsiz dijital token NFT piyasasından arka arkaya haberler geliyor. Pazartesi öğleden sonra 400 ether veya yaklaşık 1,3 milyon dolara satılan bir kaya herkesi şaşırttı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bir kaya parçası görseli ne kadar olabilir? Fiyatıyla rekor kırdı

Bir kaya parçasına en çok ne kadar ödenir bilinmez ama NFT kaya parçasına 1.3 milyon dolar ödendi. Bu rakam kaya parçasının satışını rekora taşımış oldu. 2017'de başlayan ilk NFT projelerinden, yani non-fungible token projesi olan, EtherRock kapsamında satışta kaya görseli için 400 ether'lik bir ödeme yapıldı.

SINIRLI SAYIDA VAR

Kayaya sahip olmanın cazibesinin bir kısmı, dolaşımdaki arzından geliyor. Bu kayalardan sadece 100 tane var, yani sahipleri en eski ve en nadir Ethereum varlıklarından birine sahip. Sınırlı sayıda bulunması da fiyatların artmasına sebep oluyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER