Erdoğan'dan İmamoğlu'na: Seçilse bile vitrin süsü olarak kalacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada İmamoğlu'na sert sözlerle yüklenerek  "Bu sadece vitrin süsü olarak seçilse bile belediye başkanlığı yapacak o kadar, vitrin süsü. En ufak bir yanlışta karşısına Meclis dikilecek" dedi. 

F5HABER F5HABER
Erdoğan'dan İmamoğlu'na: Seçilse bile vitrin süsü olarak kalacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahçelievler'deki toplu açılış töreninde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle; 

Biliyorsunuz Pazar günü yenileme seçimi var. Bu seçimle istanbul halkı iki adaydan birine karar verecek. Bir tarafta terör örgütlerinin desteklediği Millet İttifakı var. CHP  başkanı bay Kemal rahatsız oluyor, çıkamıyor meydanlara... Zira adayı genel başkanının adını anmaktan kaçıyor. Bunlarda yalan tepeden tırnağa hepsinde ganimet. Sayın Yıldırım'la programa çıkmadan önce moderatörle otelde buluşup, soruları alıyor. O gece programa o şekilde çıkıyor. Bunların resimleri hepsi elimizde var. Kabul etmek zorunda kaldılar. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bunların ki çabuk söndü. 

Erdoğan'dan İmamoğlu'na: Seçilse bile vitrin süsü olarak kalacak - Resim : 1

 Geliyorum adayımıza... Kimdir Binali Yıldırım? İstanbul'umuza layık bir kişi ile seçime gidelim istedik. Tabii diğer tarafta da CHP'nin adayı var. Kimdir bu aday? Kendisi her fırsatta Sayıştay raporlarını söyleyerek İBB'yi itham ediyor. Raporların hiçbirinde kamu zararı tespit edilememiştir, dolayısıyla yargılama söz konusu değildir. Bu kişinin Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde ise 11 adet işlem tespit edilmiştir. Yapılan yargılama sonunda zararın kendisinden tanzimine karar verilmiştir. Bu adayın (Ekrem İmamoğlu) sicili, Sayıştay raporlarıyla tespitli şekilde bozuktur.

Şimdi ne diyor bu şahıs kim çaldı diyor? Bunu bize sormayacaksın. Sandıkların tamamı sayılsaydı, bu pazar seçim yapmazdık. Böyle bir durumla karşı karşıya kalmazdık. Kasıtlı birleştirme tutanaklarını kasıtlı olarak görmezden geldiler. 

Gidip Anıtkabir defterine belediye başkanıyım diye imza attı. Bu ne hız. YSK bu mazbatayı iptal etti mi? Şimdi de onun için seçime gidiyoruz. Anıtkabir yönetimi imzasının olduğu o sayfayı çekti aldı. Daha sonra belediyenin kapısından girer girmez her türlü kanuna aykırı şekilde belediyenin verilerini kopyalamaya çalışıyor. Ondan sonra da pişkince bunlar yapılır, ne olacak diyor. 
Belediye verileri teknik bir zorunluluk olarak iki farklı yerde depolanır. Bu FETÖ metodudur. Yani bunlar hep verileri çalarlardı. Neyse ki bu teşebbüsü mahkeme kararıyla engellendi. 

Erdoğan'dan İmamoğlu'na: Seçilse bile vitrin süsü olarak kalacak - Resim : 2

Kendisi Ankara'dayken evrak imzalıyor. Bu kişi İstanbullunun gönül köprülerini yıkmaya çalışıyor. 

VİTRİN SÜSÜ OLARAK GÖREV YAPACAK

Belediye meclisinde AK Parti'nin çoğunluğu var. Şimdiden 'beni çalıştırmayacaklar' diyor. 

Bu zaten seçilse bile vitrin süsü olarak görev yapacak. Seçilse bile neyle yönetecek, en ufak yanlışta karşısına belediye meclisi dikilecek. 

Erdoğan'dan İmamoğlu'na: Seçilse bile vitrin süsü olarak kalacak - Resim : 3

Oteldeki görüşme için birisi 2-3 dakika diyor, diğeri 15 dakika diyor, tespit ettik 45 dakika odaya kapanıp soruları çalmışlar. Bayramda Ordu'da VIP kapısından geçişi engellenince Valiye hakaret ediyor. Valiler Cumhurbaşkanı'nın temsilcisidir. Valiye hakaret Cumhurbaşkanı'na hakarettir, millete hakarettir. Sen bir valiye it diyemezsin. Ben it demedim diyor, dedim ki itleşme... 

Böyle bir adam İstanbul'un başına getirilebilir mi?

Adayların hangisi İstanbul'un üstesinden gelebilecekse yönetimi ona devretmeliyiz. 

SONRAKİ HABER