Serenay Sarıkaya, Haldun Demirhisar'la ilgili sessizliğini bozdu

Son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar aşk yaşıyor iddiaları en çok konuşulan konular arasında. Ünlü manken Serenay Sarıkaya bu iddialarla ilgili sessizliğini bozdu.

GASTE24 GASTE24
Serenay Sarıkaya, Haldun Demirhisar'la ilgili sessizliğini bozdu

Serenay Sarıkaya, Haldun Demirhisar’la ilk kez geçen ay işadamının Göcek’teki teknesinde görüntülenmiş, çıkan aşk haberlerini de “Bahsedilen kişi arkadaşımdır” diyerek yalanlamıştı.İkili geçtiğimiz günlerde de Göcek’teki bir çiftlik evinin bahçesinde objektife yansıdı. 

Evin Demirhisar’a ait olduğu ve ikilinin burada 1 ay baş başa tatil yaptığı iddia edildi.

AYNI HABERİ YALANLAMAK İSTEMİYORUM

Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre önceki gün Etiler’de görüntülenen Serenay Sarıkaya, o fotoğraflarla ilgili sorular üzerine şöyle dedi: “Yeni bir şey söylemek istemiyorum. Daha önce de bu haberleri yalanlamıştım zaten. Görüntülendiğim yer benim evim. Arkadaşlarımla bir araya gelmem kadar doğal bir şey olamaz. Her seferinde aynı haberleri yalanlamak istemiyorum.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER