Cüneyt Özdemir: ABD'de hastaneye gittim 4 ay sonraya randevu verdiler!

CNN Türk'te yayınlanan 5N1K'nın yapımcısı gazeteci Cüneyt Özdemir, ABD sağlık sistemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdemir, ABD'de hastanede dört ay sonrasına randevu verdiklerini, Amerikalıların bir dolgu için bile 12 bin dolar ödediğini söyledi. Pek çok insanın tedavi için Türkiye'ye gittiğini aktardı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cüneyt Özdemir: ABD'de hastaneye gittim 4 ay sonraya randevu verdiler!

CNN Türk'te yayınlanan 5N1K'nın yapımcısı gazeteci Cüneyt Özdemir, sağlık sorunuyla ilgili Amerika'daki tedavi sürecine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. YouTube hesabından paylaştığı videoda ABD'deki sağlık sistemine değinen Özdemir şunları söyledi:

"Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir doktora gittim. Çok endişe duyduğum, birkaç günü kâbusla geçen, hayatı tekrar gözden geçirdiğim sağlık tehlikesi yaşadım. Biyopsiler oldu, temiz çıktı, halledilebilir çıktı. Ben de çok sevindim. Eşeği kaybettik yine bulduk.

Buraya geldim, dedim ki doktora gidelim. Mart ayına randevu verdiler Mart. Hangi aydayız? Daha Kasım'ın sonundayız. 4 ay sonraya. Ki baya sağlık sigortamız var ona rağmen.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER