Başakşehir, Hasan Ali Kaldırım ve Junior Fernandes'i transfer etmek istiyor

Başakşehir sözleşmeleri bitecek olan futbolcuları Gael Clichy ve Eljero Elia’nın yerine Fenerbahçe'den ayrılacak olan Hasan Ali Kaldırım ve Aytemiz Alanyaspor’un yıldızı Junior Fernendes’i kadrosuna katmayı planlıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Başakşehir, Hasan Ali Kaldırım ve Junior Fernandes'i transfer etmek istiyor

Süper Lig’in 28. haftasında liderlik koltuğuna oturan Medipol Başakşehir, şampiyonluk yolundaki kritik mücadelede Galatasaray’ı eli boş göndermek istiyor. Turuncu lacivertli takım sezonun ilk yarısında mağlup ettiği Galatasaray’ı evinde de yenerek şampiyonluk yolundaki önemli bir virajı da kayıpsız atlatmayı hedefliyor.

OKAN BURUK’UN EN İYİ PUAN ORTALAMASINI YAKALADIĞI SEZON

Teknik direktörlük kariyerinde en iyi dönemini 1,98 puan ortalaması ile Başakşehir’de yaşayan Okan Buruk, bu istatistiğini şampiyonlukla taçlandırmak istiyor. Teknik direktörlük hayatına Elazığspor ile başlayan ve 33 maça çıkan Buruk, 1.24’lük puan ortalaması yakaladı. Gaziantep ile 42 maçta 1.29’luk, Demir Grup Sivasspor ile 11 maçta 0,73’lük, Göztepe ile 33 maçta 1,58, Akhisarspor’da 53 maçta 1.51’lik, Çaykur Rizespor’da ise 32 maçta 1.41’lik puan ortalaması yakalayan Buruk şampiyonluk yolunda olduğu Başakşehir ile ise 42 maça çıkarken 1,98 puan ortalaması ile önemli bir başarıya imza attı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER