için kaldı

Zeynep Korel: Ben yaptığım işle gurur duyuyorum

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına konuşan Zeynep Korel dedikodulara son noktayı koydu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Zeynep Korel: Ben yaptığım işle gurur duyuyorum

Amerika’da mutlu olduğunu belirten Korel şunları söyledi;

Siz sordunuz ben de yalnızca 2. Sayfa ile buradaki hayatımı paylaştım. Bütün spekülasyonlara bir nokta koymak istedim. Maalesef ki, ortada bazı haberler dönüyor. Bazı 'gazeteci olmaya çalışan', bir şeyleri kendilerine mal etmeye çalışan, insancıklar var. Onlar da benim kendileriyle konuştuklarımı, benim onlara bir şeyler söylediğimi iddia etmişler. Ben okumadım, görmedim fakat haberleri geldi. Ben yalnızca ve yalnızca 2. Sayfa ile konuştum.

Temizlik şirketinde çok büyük bir açık var. Burada bu işi kurdum, ilerliyorum. 'babam olsaydı her şey çok farklı olurdu' cümlesi de çok yanlış yerlere çekilmiş. Şunu demek istedim; Ailenin reisidir baba. Benim babam çok ataerkil bir adamdı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER