"Ağzından çıkanı kulağı duymamış’"

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Lozan Antlaşması ile Barış Pınarı'nı kıyaslayan Burhan Kuzu'ya seslenerek "Lozan olmasaydı Barış Pınarı operasyonunu yapacak bir vatanımız bile olmayacaktı" dedi.

F5HABER F5HABER
"Ağzından çıkanı kulağı duymamış’"

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Barış Pınarı Harekatı hakkında “Savaş meydanlarında kazandığımız başarıyı Lozan masasında kaybetmiştik. Barış Pınarı operasyonu, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ABD’ye adeta diz çöktürdü. Hem sahada hem masada kazandık” diyen Burhan Kuzu’ya "Burhan Kuzu hocamız coşmuş da coşmuş. Uçarken de ağzından çıkanı kulağı duymamış. Burhan Hoca!" yorumunda bulundu.

Hakan "Burhan Hoca! Lozan olmasaydı…Barış Pınarı operasyonunu yapacak bir vatanımız bile olmayacaktı.Titre ve kendine gel Burhan Hoca!” diye devam etti. 

Hakan, "Lozan kadar taş düşmesin başına Burhan Hoca!" başlıklı köşe yazısında Kuzu'ya yönelik olarak şu satırları kaleme aldı:

Barış Pınarı harekâtı başarıyla sonuçlandı ya...

Burhan Kuzu hocamız coşmuş da coşmuş.

Uçarken de ağzından çıkanı kulağı duymamış.

*

Söylediği şu Burhan Kuzu’nun:

 “Savaş meydanlarında kazandığımız başarıyı Lozan masasında kaybetmiştik. Barış Pınarı operasyonu, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ABD’ye adeta diz çöktürdü. Hem sahada hem masada kazandık”.

*

Burhan Hoca!

Burhan Hoca!

Lozan olmasaydı...

Barış Pınarı operasyonunu yapacak bir vatanımız bile olmayacaktı.

*

Titre ve kendine gel Burhan Hoca!

SONRAKİ HABER