Bakan Koca'dan 'Hekimoğlu' paylaşımı! 14 gün kuralına dikkat edin

Tüm dünyada giderek yayılan koronavirüs nedeniyle Türkiye'de alınan tedbirler devam ediyor. Bu konuda dikkat edilmesi gerekenlerden biri de yurt dışından dönenlerin 14 gün kuralına uyması. Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisinde Ateş Hekimoğlu karakterine hayat veren oyuncu Timuçin Esen de 14 gün kuralına önemle dikkat çekti. Konu ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan da bir paylaşım geldi.

POSTA POSTA
Bakan Koca'dan 'Hekimoğlu' paylaşımı! 14 gün kuralına dikkat edin

Bakan Koca, sosyal medya hesabından Hekimoğlu dizisinin başrol oyuncusu olan Timuçin Esen'in videosunu yayınladı. Bakan Koca, yayınladığı videoda 14 gün kuralına dikkat çekti.

İşte Bakan Koca tarafından yapılan o paylaşım:

TİMUÇİN ESEN de bizim söylediklerimizi söylüyor: Yurt Dışından Dönüşlerde 14 Gün Kuralı RETWEET’LEYİN, Koronavirüsün yayılmasını önleyin.



Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER