Ekonomide dört adımlı reform

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Ekonomi Reformları’nı açıkladı. Yeni dönemin dört temelin üzerinde olacağını belirten Erdoğan, “Yatırım, istihdam, üretim, ihracat. Bu amaçla harcama disiplini, kamu borç yönetimi, vergi düzenlemeleri, kamu alım ihaleleri, kamu özel işbirlikleri ve kamu iktisadi teşebbüsleri gibi hususları kapsayan yeni politikaları hayata geçiriyoruz” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ekonomide dört adımlı reform

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzun süredir merakla beklenen Ekonomi Reformları’nın ayrıntılarını paylaştı. Erdoğan, yapılan çalışmanın özünde ekonomiyi yatırım, üretim, istihdam ve ihracat temelinde büyütme amacı olduğuna dikkat çekti. Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısı geniş bir katılımla yapıldı. ‘Ekonomi Reformları Tanıtım Toplantısı’nın İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yıl dönümünde yapıldığını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin, istihsal mücadelesini, istiklal ve istikbal mücadelesi kadar önemli görüyoruz. İşte bu anlayışla tam da İstiklal Marşı’mıza yakışır şekilde ve aynı ruhla yaşadığımız devrin ihtiyaçlarına göre şekillendirdiğimiz yeni yol haritasını milletimizle paylaşıyoruz. İnşallah bu yol haritasını milletimizle, kurumlarımızla, iş dünyamızla tüm paydaşlar hep birlikte hayata geçireceğiz. Türkiye’yi dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline getirmek için gece gündüz çalışarak hedeflerimize mutlaka ulaşacağız. Allah’ın yardımı ve milletimizin desteğiyle o günlerin çok yakın olduğuna yürekten inanıyoruz” dedi.

YERLİ VE MİLLİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER