için kaldı

Nokia şarjı bitmeyen telefon yaptı! İşte Nokia C20 Plus

Bugün HMD Global, Nokia C20 Plus adlı yeni bir akıllı telefonu 11 Haziran'da Çin'de saat 10.00'da duyuracağını resmen doğruladı. Şirket ayrıca arka tasarımını sergilemek için telefonun bir görüntüsünü de paylaştı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Nokia şarjı bitmeyen telefon yaptı! İşte Nokia C20 Plus

HMD Global, Nisan ayında Nokia C20'yi tanıttı ve bugün 11 Haziran'da C20 Plus'ı tanıtacağını duyurdu.

Şirket ayrıca Weibo'da C20 Plus'ın tasarımını ortaya koyan bir poster paylaştı. Görüşüne göre telefonun dairesel bir ada içinde iki kamera barındıran dokulu bir arkası var. Burada parmak izi okuyucusu yok ve telefonun ekranının altında da muhtemelen olmayacak, bu nedenle C20 Plus'ın kilidini açmak için şifre/desen/PIN'e güvenmeniz gerekecek.

Daha yakından incelendiğinde, C20 Plus'ın üst tarafında 3,5 mm kulaklık jakı olduğunu ve sol taraftaki çerçevenin SIM kart yuvasına oturduğunu görebilirsiniz. Güç tuşu ve ses rocker karşı tarafta olacak. Akıllı telefonun ayrıca, C20'nin hücresinden 2.000 mAh daha büyük olan 5.000 mAh pil ile geleceğini söyleniyor.

Nokia C20 Plus geliyor!

Nokia şarjı bitmeyen telefon yaptı! İşte Nokia C20 Plus - Resim : 1

Nokia C20 Plus'ın, kısa süre önce Çin'in 3C ve TENAA sertifika sitelerinde tespit edilen TA-1388 model numaralı Nokia telefonu olduğuna inanılıyor. Telefonun 3C listesi, 10W şarj cihazı boyunca etiketlenebilecek bir LTE cihazı olduğunu ortaya çıkardı.

HMD henüz C20 Plus'ın herhangi bir özelliğini açıklamadı, ancak Geekbench sayesinde, 3GB RAM'li bir Unisoc SC9863A yongasının olacağını biliyoruz. Başka RAM seçenekleri de olabilir.

Kıyaslama veritabanı, akıllı telefonun Android 11'i çalıştıracağını da ortaya çıkardı; bu, muhtemelen Go Edition olacak, çünkü C20 de aynı işletim sistemini başlatıyor.

Şimdilik cihaz hakkında bilinenler ne yazık ki bundan ibaret. Resmi açıklamaya bir haftadan fazla bir süre kala, HMD'nin C20 Plus hakkında biraz heyecan yaratması için daha fazla açıklama yapmasını bekleyebilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER