için kaldı

Çağlar Söyüncü'lü Leicester kazandı, rekor geldi!

İngiltere Premier Ligi'nde Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü'nün de formasını giydiği Leicester City, deplasmanda Aston Villa'yı 4-1'lik skorla geçti. Leicester, aldığı bu galibiyetle ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırırken, üçüncü Manchester City ile olan puan farkını altıya çıkardı. Leicester City, Aston Villa karşısındaki zaferiyle takım tarihinde ilk kez üst üste 8. maçını kazanmış oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çağlar Söyüncü'lü Leicester kazandı, rekor geldi!

İngiltere Premier Ligi'nin 16. hafta müsabakasında, temsilcimiz Çağlar Söyüncü'nün formasını giydiği Leicester City, Aston Villa'ya konuk oldu. Çağlar'ın 90 dakika forma giydiği Leicester, rakibini 4-1'lik skorla geçti.

Leicester'a galibiyeti getiren golleri 20. ve 75. dakikalarda Vardy, 41. dakikada Iheanacho ve 49. dakikada Evans kaydetti. Jamie Vardy, Premier Lig'de çıktığı son 8 maçta da ağları sarsarak önemli bir başarıya imza attı.

Leicester City'de Çağlar Söyüncü karşılaşmaya 11'de başladı ve 90 dakika süre aldı. Çağlar başarılı performansı ile yine dikkayt çekmeyi başaran isim oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER