Pamukkale'de turizmciler gelecekten umutlu

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, Pamukkale'nin Türkiye'nin en fazla ziyaretçi alan turizm bölgelerinden olduğunu belirterek, "Özellikle aşı ve ilaç tedavisi bulunursa 2021 yılı tüm dünya turizmi için inanılmaz bir yıl olacak. Bu alanda tüm rekorlar kırılacak. Ülkemiz de bu olumlu havadan nasibini alacak. UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Beyaz Cennet'e ziyaretçileri bekliyoruz" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Pamukkale'de turizmciler gelecekten umutlu

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden, beyaz travertenleriyle dünyaca ünlü Pamukkale, yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor. Girişte el dezenfektanı kullanıp, ateşleri ölçülen ve maskeyle içeri giren turistler, doğal güzelliği ve tarihi dokusuyla dört mevsim ziyaretçilerini ağırlayan Pamukkale'ye yoğun ilgi gösteriyor. 

PAMUKKALE'Yİ HAVADAN GÖRÜYORLAR

Antik havuzda, yaz kış 36 derece olan şifalı termal suya giren turistler, travertenler üzerinde yürüyüş yapmanın keyfini sürüyor. Doğal ortamın tadını çıkartan ziyaretçiler, cep telefonlarıyla fotoğraf ve video çekerek, bu anları ölümsüzleştiriyor. Adrenalin tutkunları ise bölgede balon ve paraşüt uçuşlarına katılıp, Beyaz Cennet'in eşsiz güzelliğini havadan görme fırsatı yakalıyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER