Takla atan minibüsteki 3 kişi, kazadan yara almadan kurtuldu

GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüs takla atıp, ters dönerek devrildi. Minibüste bulunan 3 kişi, emniyet kemerleri takılı olduğu için kazayı yara almadan atlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Takla atan minibüsteki 3 kişi, kazadan yara almadan kurtuldu

Kaza, öğle saatlerinde İslahiye-Nurdağı kara yolunun 9'uncu kilometresinde meydana geldi. Kahramanmaraş'tan taziyeden dönenleri taşıyan Veli Pınar (60) yönetimindeki 80 EP 272 plakalı minibüs, Fevzipaşa Mahallesi yakınlarında kontrolden çıkıp, takla atmaya başladı. Kaza yapan minibüsü görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, minibüste bulunan sürücü Veli Pınar ile yakınları Hatice ve Emre Can Pınar'ı çıkardı. 3 kişi, emniyet kemeri taktıkları için kazayı yara almadan atlattı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER