3 PKK'lı terörist daha teslim oldu

Terör örgütünden ikna yoluyla teslim olmalar devam ediyor. Bugün de 2’si ikna yoluyla olmak üzere 3 örgüt mensubu teslim oldu. Böylelikle bu yıl sadece ikna yoluyla teslim olanların sayısı 60’a yükseldi.

VATAN VATAN
3 PKK'lı terörist daha teslim oldu

Emniyet ve Jandarma birimlerinin  ailelerin de desteğiyle yürüttüğü ikna çalışması sonucunda, bölücü terör örgütünde çözülme devam ediyor.   ÖRGÜTTEN KAÇARAK TESLİM OLDULAR   Bu kapsamda bugün Emniyet ve Jandarma birimlerinin çalışması neticesinde;  Nazlıcan Şahin kod adlı Gülbahar Öner, Delila Mardin kod adlı Zeynep Erkan isimli örgüt mensupları ikna yoluyla, Cotkar Zinar kod adlı  Bayram Akşahin ise örgütten kaçarak Şırnak Habur Sınır Kapısı’nda güvenlik güçlerine teslim oldu.   Böylelikle bu yıl sadece ikna yoluyla teslim olanların sayısı 60’a yükseldi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER