için kaldı

Piyasalar yoğun veri gündemine odaklandı

G20 Liderler Zirvesi öncesi ABD-İran gerilimi ve ABD-Çin ticaret müzakerelerine yönelik haber akışıyla dalgalı bir seyir izlenen piyasalarda, bugün ABD'de büyüme, Avro Bölgesi ve yurt içinde ise Ekonomik Güven Endeksi verileri takip edilecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Piyasalar yoğun veri gündemine odaklandı

Küresel piyasalarda yarın başlayacak G20 Liderler Zirvesi öncesi dalgalı bir seyir izlenirken, bugün ABD'de büyüme, Avro Bölgesi ve yurt içinde ise Ekonomik Güven Endeksi verileri takip edilecek.

ABD ile İran arasındaki gerilim devam ederken, ABD Başkanı Donald Trump, bu konuda attığı adımları savunmayı ve ifadelerini sertleştirmeyi sürdürdü. İran'a çok güçlü yaptırımlar uyguladıklarını vurgulayan Trump, "İran yönetiminin kendi halkını önemsediğinden emin değilim. Eğer önemsiyorlarsa (ABD ile) bir anlaşma yaparlar. Eğer anlaşma yapmazlarsa demek ki sadece kendilerini düşünüyorlar. Eğer yaptıkları buysa o zaman onlar bencil ve aptallardır." dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER