Ali Koç'un son dakika Emre Belözoğlu kararı sonrası (Süper Lig'de şampiyon olan yabancı teknik direktörler)

Fenerbahçe'de Ali Koç'un Emre Belözoğlu ile yolların ayrıldığını açıklamasının ardından gözler sarı lacivertli ekibin yeni teknik direktörüne çevrildi. Yola yabancı hocayla devam edeceklerini açıklayan Koç, şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını duyurdu. Peki Süper Lig'de yabancı teknik adamların performansı nasıl? Beraber göz atıyoruz...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ali Koç'un son dakika Emre Belözoğlu kararı sonrası (Süper Lig'de şampiyon olan yabancı teknik direktörler)

Spor Arena Detay - Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun ardından gözler sözleşmesi sona eren teknik direktörlere çevrildi. İlk olarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yola yabancı bir hocayla devam edeceklerini duyurdu.

Peki Süper Lig'de yabancı teknik direktörlerin performansı nasıl?

Beşiktaş'ın, Sergen Yalçın yönetiminde averajla Galatasaray'ın önünde kalarak şampiyonluğunu ilan etmesiyle; Süper Lig'de Türk teknik direktörlerin şampiyonluk serisi 14 sezona çıktı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER