Bu Türk siyasi tarihinde bir ilk olacak... 'Çok yeni bilgi, Cumhurbaşkanı sadece kurmaylarıyla paylaştı'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında MYK topalantısı gerçekleştirildi. Toplantı hakkında detayları paylaşan CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 'Çok yeni bilgi, Cumhurbaşkanı sadece kurmaylarıyla paylaştı' ifadelerini kullanırken, ''Edindiğim bilgiye göre dün AK Parti MYK toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 Mart’ta gerçekleştirilecek olan MHP Kongresi’ne bir heyetle birlikte gidelim ifadesini kullandı.'' açıklamasında bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bu Türk siyasi tarihinde bir ilk olacak... 'Çok yeni bilgi, Cumhurbaşkanı sadece kurmaylarıyla paylaştı'

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın gündeme dair açıklamaları şu şekilde:

‘BİR HEYETLE KONGREYE GİDELİM’

Aslında çok önemli bir gelişme var. Edindiğim bilgiye göre dün AK Parti MYK toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 Mart’ta gerçekleştirilecek olan MHP Kongresi’ne bir heyetle birlikte gidelim ifadesini kullandı. Cumhur İttifakı MHP’nin kongresine katılma niyeti olduğunu ifade edebilirim. Dünkü toplantıda MYK toplantısında kurmaylarıyla paylaşmış edindiğim bilgilere göre.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER