için kaldı

Şehide hazin veda

Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinin kırsalındaki Eren-15 operasyonunda, teröristlerle girilen çatışmada ağır yaralanan, tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş, dün Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Şehide hazin veda

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş’in cenazesi, Ağrı’da düzenlenen törenin ardından dün memleketi Ankara’ya getirildi. Ahmet Hamdi Akseki Camisi’ndeki cenaze törenine şehidin yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, kuvvet komutanları ve CHP Ankara Milletvekili Levent Gök katıldı. Şehidin oğulları 9 yaşındaki Deniz Arda ile 1.5 yaşındaki Güney Alp de cenaze töreninde yer aldı.

Şehide hazin veda - Resim : 1

EŞİ ARKASINDAN KOŞTU

Cenaze namazının ardından şehidin naaşı askerlerin omuzlarında cenaze arabasına götürülürken eşi Pelin Keleş, asker selamı verdi, annesi ise oğluna gözyaşlarıyla son kez el salladı. Geçit töreni sırasında koluna giren kadın jandarmalardan kurtulan Pelin Keleş, cenaze aracının peşinden koşarak, “Dur, nereye gidiyorsun, in aşağı, ne olur in” diye feryat etti. Şehit, Keçiören Bağlum Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER