İstanbul’da dehşet

İstanbul Avcılar'da oturan Ümit Acer, dün saat 14.30 sıralarında, tartıştığı eniştesi Kenan Erol ve eşine silahla ateş ederek öldürdü

HÜRRİYET HÜRRİYET
İstanbul’da dehşet

İSTANBUL Avcılar’da oturan Ümit Acer, dün saat 14.30 sıralarında, eniştesi Kenan Erol’a ait tekstil atölyesine gitti. Ümit Acer (28), buradaki depoda bulunan eşi Canan Acer ve eniştesi Kenan Erol’la tartışmaya başladı. Acer tabancasıyla eniştesi ve eşine art arda ateş etti. Ardından olay yerinden kaçtı. Sağlık ekipleri, Canan Acer ve Kenan Erol'un hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Ümit Acer saat 19.00’da Başakşehir Şahintepe Mahallesi Türker Caddesi üzerinde bir kamyonetin içinde hareketsiz halde yatarken bulundu. Öldüğü belirlenen Acer’in silahla başına ateş ederek intihar ettiği tespit edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER