İsviçre Vinyet 2020 - İsviçre Otoyol Ücretleri Vignette Nereden Nasıl Alınır?

2020 yılı itibari ile İsviçre'den geçmeyi planlıyorsanız otoyol ücretlerinin güncel bilgilerini bilmeniz gerekiyor. Aynı zamanda İsveç otoyollarının nasıl ve ne şekilde kullanılacağına dair bilgi alınması büyük öneme sahiptir. Peki, İsviçre Vinyet 2020 - İsviçre otoyol ücretleri Vignette nereden nasıl Alınır? İşte detaylar.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İsviçre Vinyet 2020 - İsviçre Otoyol Ücretleri Vignette Nereden Nasıl Alınır?

Vinyet Avrupa'da otoyol geçişi sağlamak için elde edilmesi gereken bir karttır. Bu sistem belli bir ücret dahilinde farklı süreler için alınmaktadır. Avrupa'nın değişik ülkelerinde olduğu gibi İsviçre içinde vinyet elde edilmesi büyük öneme sahiptir. Aksi takdirde ciddi cezalar ile karşı karşıya kalınabilmektedir.

 İsviçre Vinyet 2020 - İsviçre Otoyol Ücretleri Vignette Nereden Nasıl Alınır?

 1985 yılından bu yana İsviçre otoyolları için vergi alınmaktadır. Bu vergiler ise günümüzde Vignette ismi ile bilinen bir kart üzerinden gerçekleşir. Otoyolları kullanmak isteyen pek çok kişi bu kartı almalı ve aracına yerleştirilmelidir. Pek çok farklı Avrupa ülkesinde bu kart günlük ya da aylık ve yıllık olarak elde edilebiliyor. Ancak İsviçre otoyolunu kullanmak için ise yalnızca sürücüler yıllık olarak bu kartları elde edebilmektedir. Bu kartları alabilmek için belli başlı bazı yerleri değerlendirmek mümkün.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER