Son dakika | Manisa'da deprem: İzmir ve Bursa da sallandı

Son dakika gelen bilgisine göre Kandilli Manisa'da 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. AFAD ise depremin büyüklüğünü 5.2 olarak açıkladı. Deprem Manisa ve çevre illerde kuvvetle hissedildi.

VATAN VATAN
Son dakika | Manisa'da deprem: İzmir ve Bursa da sallandı

  AFAD'dan gelen son dakika bilgisine göre Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.9 olarak açıkladı. 19.09'da gelen deprem çevre illerden de hissedildi ve büyük panik yarattı.   Deprem, 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.   AFAD'DAN İLK AÇIKLAMA   AFAD'dan Manisa'daki depremle ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:   Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen 5,2 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibariyle, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER