Başkanı ve teknik direktörü ’Türk’ Slovak takımı; Partizan Bardejov!

Türk iş insanı Reyhan Güler'in yüzde 50 hissesini satın aldığı, teknik direktörlüğünü de Memiş Özata'nın yaptığı Slovak Cumhuriyeti 2'nci Lig takımlarından Partizan Bardejov, genç ve yetenekli futbolcuları keşfedip, dünya futboluna sunma hedefiyle Antalya kampında hazırlıklarını sürdürüyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Başkanı ve teknik direktörü ’Türk’ Slovak takımı; Partizan Bardejov!

40 yıldır İsviçre'de yaşayan Türk iş insanı Reyhan Güler (61), 3 ay önce Slovak Cumhuriyeti 2'nci Lig takımlarından Partizan Bardejov'un yüzde 50 hissesini satın aldı. Kulüp başkanı Stanislav Sorona yönetiminde başkanvekili olarak yer alan Gürler, takımın başına Türk teknik direktör Memiş Özata'yı getirdi. Patronu ve teknik direktörü Türk olan Slovakya'nın Partizan Bardejov takımı hazırlıklarına Antalya kampında devam etti. Belek Turizm Merkezi'nde Özata yönetiminde kamp yapan Partizan Bardejov'un antrenmanını Slovak başkan Sorona ve Türk başkanvekili Güler bir arada izledi.

Başkanı ve teknik direktörü ’Türk’ Slovak takımı; Partizan Bardejov! - Resim : 1

Avrupa ve Türkiye'de yetenekli futbolcuları keşfedip dünya futboluna sunmayı hedefleyen Güler, teknik direktör Özata yönetimindeki takımın Slovak Cumhuriyeti Ligi'nde de üst sıralarda yer almasını istediklerini söyledi. Gençliğinde Orduspor'da forma giymesinden dolayı futbola ilgisi olduğunu aktaran Güler, teknik direktör Memiş Özata ile uzun yıllar devam eden dostluklarını, futboldaki hedeflerini satın aldığı futbol takımıyla pekiştirdiklerini dile getirdi.

Başkanı ve teknik direktörü ’Türk’ Slovak takımı; Partizan Bardejov! - Resim : 2

"FUTBOLCU KEŞFEDECEĞİZ"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER