için kaldı

Son dakika... FAST'te limitler yükseliyor

Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, FAST sistemi işlem üst limiti artırılacak olup, ödeme ve elektronik para kuruluşlarının fast sistemine katılım başvuruları alınmaya başlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... FAST'te limitler yükseliyor

Para Kuruluşlarının FAST Sistemine katılım başvuruları alınmaya başlandı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), FAST Sistemi işlem üst limitinin artırılacığını, Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşlarının FAST Sistemine katılım başvuruları alınmaya başlandığını açıkladı.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:

"TCMB iç kaynaklarınca geliştirilen ve 8 Ocak 2021 tarihi itibarıyla kullanıma açılan yeni nesil, 7/24, anlık ödeme sistemi Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) Sisteminde günlük ortalama 2 milyon adet anlık ödeme, müşteri hesapları arasında bir saniyeden daha kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER