için kaldı

Redmi AirDots 3 Pro tanıtıldı! Uygun fiyata bu özellik pes doğrusu!

Xiaomi'nin uygun fiyatlı yeni TWS kulaklığı Redmi AirDots 3 Pro tanıtıldı. AirPods Pro'nun yerini alabilecek olan kulaklığın tüm özellikleri haberimizde.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Redmi AirDots 3 Pro tanıtıldı! Uygun fiyata bu özellik pes doğrusu!

Xiaomi, Redmi Note 10 5G serisinin yanı sıra, Redmi markası altındaki yeni nesil bütçe gerçek kablosuz kulaklıkları olan Redmi AirDots 3 Pro'yu da tanıttı. En son bağlantı teknolojisi olan Bluetooth 5.2, çift cihaz bağlantısı ve 69 ms'ye kadar düşük bir gecikme süresi ile dikkat çeken Redmi AirDots 3 Pro, fiyatı ile de AirPods Pro'ya kök söktürecek gibi görünüyor..

Kulaklıkta ayrıca, 35dB'ye kadar aktif gürültü azaltma ile aktif gürültü giderme özelliği de yer alıyor. İleri beslemeli ve geri beslemeli mikrofonlar sayesinde, aramalar sırasında dış ortam gürültüsünü etkili bir şekilde ortadan kaldırılıyor.

Redmi AirDots 3 Pro

Kulaklıklarda 9 mm sürücüler, suya dayanıklılık için IPX4 derecelendirmeleri bulunur ve Qi kablosuz şarjı da destekleyen kılıfla 6 saate kadar bağımsız ve 28 saate kadar toplam pil ömrü vaat ediyor. Ayrıca, 10 dakikalık şarjla 3 saat oynatma sunan hızlı şarj desteği de var.

Redmi AirDots 3 Pro özellikleri

  • Çift cihaz eşleştirme, AAC codec ile Bluetooth 5.2 bağlantısı
  • Mi Audio Lab tarafından ayarlanmış 9 mm sürücüler, 4 çeşit ses efekti
  • Yüksek, Dengeli ve Hafif modları ve şeffaflık modu ile 35dB'ye kadar aktif gürültü engelleme
  • 69ms Süper Düşük Gecikmeli Oyun Modu
  • Bir çağrı sırasında çevredeki gürültüyü önemli ölçüde azaltan üç mikrofon
  • Otomatik oynatma ve duraklatma için akıllı aşınma tespiti
  • Kulaklıklar: 25,4 × 20,3 × 21,3 mm; Ağırlık: 4,9 g (Her biri)
  • Boyutlar Kasa: 65x48x26mm; Ağırlık: 55g
  • Suya dayanıklı (IPX4)
  • Kulaklıktaki 35 mAh pil, tek bir şarjla (% 50 ses seviyesinde) 6 saat (ANC ile 3 saat) pil ömrü ve şarj kutusundaki 470 mAh pil 28 saat yedekleme, Qi Kablosuz Şarj, 10 dakika şarj, 3 saat pil ömrü

Redmi AirDots 3 Pro, Buz kristali Kül ve Volkanik Siyah renklerde geliyor ve 55 dolar gibi oldukça uygun fiyatla satışa sunuluyor. Yakında ülkemizde de satışa sunulacak olan kulaklık rakiplerine kök söktürecek gibi görünüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER