için kaldı

Kadrolu ve sözleşmeli personel alımında son başvuru tarihi belli oldu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un müjdesini verdiği, kadrolu, sözleşmeli personel ve işçi alımıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. İşte kadrolu ve sözleşmeli personel alım şartları ve son başvuru tarihi...

VATAN VATAN
Kadrolu ve sözleşmeli personel alımında son başvuru tarihi belli oldu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 19 Kasım'da bakanlığının 2020 yılı için 2 bin 313 sözleşmeli, 332 kadrolu, bin işçi ve bin de Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) personeli olmak üzere toplam 4 bin 635 kişi alacağını açıklamıştı. ÖSYM, 322 kadrolu hariç sözleşmeli personel tercihlerini dün başlattı. Tercih süreci 27 Kasım'da sona erecek.   Tercih işlemleri, KPSS-2019/6 tercih kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM'nin "ais.osym.gov.tr" internet adresinden bireysel olacak yapılacak. 4/B istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacak. Bin işçi alımı için başvurular 25 Kasım'da başlayacak. ASDEP için başvurular 27 Kasım-3 Aralık arası yapılacak. 322 kişilik kadrolu alımın tarihini ise ÖSYM aralık ayında açıklayacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER