Kassam Tugayları, Gazze'de elinde tuttuğunu açıkladığı İsrailli askere ait ses kaydı yayımladı

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, elinde tuttuğunu açıkladığı İsrailli askerlerden birine ait olduğu belirtilen ses kaydını yayımladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kassam Tugayları, Gazze'de elinde tuttuğunu açıkladığı İsrailli askere ait ses kaydı yayımladı

Katar merkezli Al Jazeera televizyonunda yayımlanan "Ma Hafiye Azam" isimli programda, Hamas'ın, daha önce İsrail'le 11 Ekim 2011'de yaptığı, bir İsrail askeri (Gilad Şalit) karşılığında hapishanelerdeki Filistinli tutukluların serbest bırakıldığı esir takası anlaşması belgesel şeklinde ele alındı.

Programda kimliğine ilişkin bilgi verilmeyen, Gazze'de Kassam Tugaylarının elinde tutulduğu belirtilen İsrailli askerin ses kaydına yer verildi.

Ses kaydında "Ben İzzeddin Kassam'ın esiri olan İsrail askeriyim. Umarım İsrail devleti, bizi geri almak için hala çalışıyordur." ifadeleri yer aldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER