Djedje'den Aybaba'ya sert cevap: Daha yeni geldin!

İstikbal Mobilya Kayserispor'da kadro dışı kalan Brice Dja Djedje, kendisi hakkında 'onu takımda görmek istemiyorum' ifadelerini kullanan teknik direktör Samet Aybaba'ya cevap verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Djedje'den Aybaba'ya sert cevap: Daha yeni geldin!

İstikbal Mobilya Kayserispor’da kadro dışı bırakılan Brice Dja Djedje, teknik direktörü Samet Aybaba’nın kendisi hakkında sözlerine yanıt verdi.

Fildişi Sahilli 28 yaşındaki futbolcu Brice Dja Djedje, teknik direktör Samet Aybaba’nın hakkında yaptığı açıklama ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Djedje paylaşımında "Sakin kalıyorum ve size hiç cevap vermiyorum. Benim hakkımda gazetecilere konuşmayın, beni bitirmeye veya benim hakkımda bir şeyler uydurmaya çalışmayın. Daha 1 hafta önce geldiniz. O yüzden benim hakkımda yanlış bilgileriniz varsa, rica ediyorum konuşmayın" ifadelerine yer verdi.

SAMET AYBABA NE DEMİŞTİ?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER