için kaldı

Yasak var, maske yok!

İstanbul'da açık alanlarda maske takma zorunluğunu getirilmesine rağmen Kadıköy Caddebostan Sahili'nde gelen vatandaşların bu kurala uymayarak maske takmadığı görüldü.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yasak var, maske yok!

İstanbul Valiliği, koronavirüsle mücadele kapsamında açık alanlarda maske takma zorunluluğu getirdi. Ancak, Kadıköy Caddebostan Sahili'nde vatandaşlar valilik tarafından alınan maske takma kararına uymadı. Çimlere oturan vatandaşların sosyal mesafe kuralına da uymadıkları görüldü. Polis ekipleri, sık sık bölgede devriye görevinde bulunarak vatandaşlara maske takmaları konusunda uyarıda bulundu. Bazı vatandaşlara maske takmadıkları için ceza kesildi. Vatandaşların Caddebostan Sahili'ndeki kalabalığı havadan da görüntülendi. 

Yasak var, maske yok! - Resim : 1

Yasak var, maske yok! - Resim : 2Yasak var, maske yok! - Resim : 3

Yasak var, maske yok! - Resim : 4

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER