için kaldı

Fatih Terim'den şampiyonluk sözleri

Son zamanlarda Süper Lig'deki maçlarda performans kaybı nedeniyle lider Beşiktaş ile arayı açan Galatasaray'da Fatih Terim şampiyonluk açıklaması yaptı.

GASTE24 GASTE24
Fatih Terim'den şampiyonluk sözleri

Üst üste gelen Rize ve Hatay mağlubiyetleri ardından yaşanan Karagümrük beraberliği sonrasında zirve yarışında ağır yara alan Galatasaray, Göztepe zaferiyle 3 maç sonra kazandı. Bu 3 puan şampiyonluk için yeniden umutlanan Sarı-Kırmızılılar'ı kenetledi. Mücadelenin ardından soyunma odasında büyük bir coşku yaşanırken, teknik direktör Fatih Terim de oyuncularına şu sözlerle seslendi:

'Kazanırken de kaybederken de...'

"Ben size hep güvendim. Bunu da her zaman dile getirdim. Kazanırken de kaybederken de... Böyle oynadığımız sürece sonuna kadar gidip, neler olacağını göreceğiz. Daha önce yaptık, yine yaparız, Biz Galatasaray'ız. Kimse bunu unutmasın!"

Kaynak: Fanatik / Metin Karabaş

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER