için kaldı

Gizem Karaca karasız kalınca abarttı

Güzel oyuncu Gizem Karaca Instagram hesabından fotoğraflarını paylaştı. Hangi fotoğrafını koyacağına karar veremeyen Karaca 8 fotoğrafını birden paylaştı.

POSTA POSTA
Gizem Karaca karasız kalınca abarttı

Tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddialarıyla gündeme gelen oyuncu Gizem Karaca Instagram hesabından fotoğraflarını paylaştı. Gizem Karaca hangi fotoğrafını koyacağı konusunda kararsız kalınca 8 fotoğrafını paylaştı ve bu durumu şu notla özetledi: Bir tanesini seçemedim o yüzden 8 tane koydum.

Gizem Karaca karasız kalınca abarttı - Resim : 1

"İstanbul’dan ve beni yoran çevreden uzaklaştım"

Yaklaşık 2 sene önce Bodrum’un tanınmış turizmcilerinden Kemal Ekmekçi ile evlenip İzmir’e yerleşen Gizem Karaca, geçtiğimiz günlerde tükenmişlik sendromuna yakalandığına dair iddialarla gündeme gelmişti.

Gizem Karaca karasız kalınca abarttı - Resim : 2

İddialar üzerine açıklama yapan oyuncu "Tükenmedim. İstanbul’dan ve beni yoran çevreden uzaklaştım" demişti.

"Köy hayatı yaşıyoruz"

Gizem Karaca “Sektörde benim için ‘tükenmişlik sendromu’na yakalandı, her şeyi bıraktı’ dedikodusu çıkmıştı. Tükenmedim. İstanbul’dan ve beni yoran çevreden uzaklaştım.

Gizem Karaca karasız kalınca abarttı - Resim : 3

Eşim Kemal ile İzmir’de sakin bir köy hayatı yaşamayı tercih ettim. Huzur içindeyim, kafamı dinliyorum. İstanbul’u özlersem geliyorum. Değecek bir dizi olursa setlere dönerim” dedi.

Gizem Karaca karasız kalınca abarttı - Resim : 4

2011 Türkiye 2. Güzeli Gizem Karaca 2014’te başrolünü oynadığı ‘Güzel Köylü’ ile çıkış yapmıştı.

Gizem Karaca karasız kalınca abarttı - Resim : 5

50 bölüm süren dizinin başarısının ardından art arda birçok yapımda yer aldı. 2016’da oynadığı ‘İstanbul Sokakları’ 9 bölüm, 2017’de rol aldığı ‘İçimdeki Fırtına’ 6, 2018’deki ‘İnsanlık Suçu’ dizileri 8 bölümde sona erdi.

Gizem Karaca karasız kalınca abarttı - Resim : 6

İş hayatında aradığını bulamayan Gizem Karaca 2 yıl önce Bodrum’un tanınmış turizmcilerinden Kemal Ekmekçi ile evlenip İzmir’e yerleşti.

Gizem Karaca karasız kalınca abarttı - Resim : 7

Oyuncunun tükenmişlik sendromuna yakalanıp sektörden elini ayağını çektiği iddia ediliyordu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER