için kaldı

Türkiye Almanya (CANLI)

2020 CEV Tokyo Olimpiyatları Elemeleri yarı finalinde Polonya'yı mağlup eden Filenin Sultanları, Almanya ile karşı karşıya geliyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, Almanya'nı yenmesi durumunda 2020 Tokyo Olimpiyatları katılma hakkını elde edecek.

POSTA POSTA
Türkiye Almanya (CANLI)

2020 CEV Tokyo Olimpiyatları Elemeleri final maçında Türkiye ile Almanya karşı karşıya geliyor. Filenin Sultanları, bu maçtan galip ayrılması halinde 2020 Tokyo Olimpiyatlarına doğrudan katılma hakkına sahip olacak. 2020 Tokyo Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri B Grubu'nda mücadele eden ve rakiplerini devirerek finale kadar yükselen Türkiye, Almanya karşısında galibiyet elde etmesi halinde, 2020 Tokyo Olimpiyatları'na doğrudan katılma hakkını elde edecek. 

Turnuvadaki geçmişimiz

2020 Tokyo Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri B Grubu'ndaki ilk maçında Almanya'ya 3-1 yenilen Milli Takımımız ikinci maçında ise Hırvatistan'ı 3-1 mağlup etmeyi başardı. Gruptaki 3. maçında Belçika'yı da 3-2'lik skorla geçen Filenin Sultanları yarı finale yükselmişti. Yarı finalde A Grubu birincisi Polonya ile karşılaşan Ay Yıldızlılar büyük bir çekişmeye sahne olan maçı 3-2 kazanmasını bildi ve final biletini aldı.

Milli Takımımızın rakibi Almanya ise yarı final maçında Hollanda'yı 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER