Marius Sumudica'dan Gaziantep FK itirafı! 'Gitmek istemiyorum'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, 3-1'lik Alanyaspor galibiyeti ardından açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Marius Sumudica'dan Gaziantep FK itirafı! 'Gitmek istemiyorum'

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, 3-1 kazandıkları Alanyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Oyuncularım bugün yürekleriyle oynayıp maçı kazandılar" dedi. Sumudica, Gaziantep ekibinde mutlu olduğunu ve kalmak istediğini ancak kulüpten henüz yeni sözleşme teklifi gelmediğini de açıkladı.

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 15. haftasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'u, Dicko, Muhammet Demir ve Maxim'in attığı gollerle 3-1 mağlup etti. Bu galibiyetle üst üste dördüncü maçını kazanarak puanını 27'ye çıkaran Gaziantep ekibi, puan tablosunda da üçüncü sıraya kadar yükseldi. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında kazandıkları için mutluluk duyduğunu söyleyen Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, takımın performansından memnun olduğunu vurguladı.

"Oyuncularım yürekleriyle oynayıp, istediğim her şeyi doğru yaptı"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER