için kaldı

Son Dakika Transfer Haberi | Roma'nın sol kanadı Fenerbahçe'ye...

Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Galatasaray'ın transferini istediği Mert Hakan Yandaş'la prensip anlaşmasına varan sarı lacivertliler, Serie A ekibi Roma'nın Arjantinli sol kanat oyuncusunu da bitirme aşamasına geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika Transfer Haberi | Roma'nın sol kanadı Fenerbahçe'ye...

Fenerbahçe, yeni yapılanma kapsamında gelecek sezonun takımını kurmak için yoğun mesai harcıyor. Sarı-lacivertli kulüp, yurt içinden hayli önemli isimleri imza aşamasına getirirken, taraftarları heyecanlandıracak kanat oyuncusunun ismi İtalya'dan geldi.

Sarı-lacivertliler, Serie A ekibi Roma'nın Arjantinli sol kanat oyuncusu Diego Perotti'nin transferini bitirme aşamasına geldi. 1988 doğumlu olan Perotti bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen kulübünden ayrılık için izin istedi.

BONSERVİS ÖDENECEK

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER